Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        29 Mart 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 5644
Haber Tarihi: 9.12.2011 10:32:26

Aöf Ara Sınav tarihleri

Aöf Ara Sınav tarihleri
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Uzaktan Eğitim “Bilgi Yönetimi”, “Coğrafi Bilgi Sistemleri”, “Eczane Hizmetleri”, “Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi”, “Kimya Teknolojisi”, “Tıbbi Laboratuvar Teknikleri”, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler” Önlisans Programlarında 2011-2012 öğretim yılı Güz Döneminde kayıtlı öğrencilerin ara sınavları 03-04 ARALIK 2011 tarihlerinde yapılacaktır.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Merkezi Açıköğretim “Adalet”, “Çağrı Merkezi Hizmetleri”, “Fotoğrafçılık ve Kameramanlık”, “İlahiyat”, “Laborant ve Veteriner Sağlık”, “Tarım”, “Felsefe”, “İngilizce Öğretmenliği”, “Okulöncesi Öğretmenliği”, “Sosyoloji”, “Tarih”, “Türk Dili ve Edebiyatı” önlisans ve lisans programlarında 2011-2012 öğretim yılı Güz Döneminde kayıtlı öğrencilerin ara sınavları 10-11 ARALIK 2011 tarihlerinde yapılacaktır.

Öğrencilerin adreslerine “Sınav Giriş Belgesi” ve “Sınav Sonuç Belgesi” postalanmayacaktır. Öğrenciler “Sınav Giriş Belgesi”ni http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile veya AÖF bürolarından sınavdan bir hafta öncesinden başlayarak alabileceklerdir.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional