Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        28 Mart 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 4586
Haber Tarihi: 9.12.2011 10:39:30

Açıköğretim Fakültesi Kredili Sisteme Geçiyor

Açıköğretim Fakültesi Kredili Sisteme Geçiyor
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin yıllık sistemdeki önlisans ve lisans programlarının tamamı 2012-2013 öğretim yılında (gelecek öğretim yılında) dönemlik-kredili sisteme geçirilecektir.

Dönemlik-kredili sistemde kayıt tarihleri, kayıt yenileme tarihleri, sınav tarihleri farklılaşacağından öğrencilerimizin bu bilgileri AÖF bürolarından, http://www.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim”, “Akademik Takvim” linkinden takip etmeleri gerekmektedir.
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin yıllık sistemdeki önlisans ve lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin cep telefonlarına önemli tarihler ve bilgiler ücretsiz olarak SMS ile gönderilecektir. Bu nedenle öğrencilerimiz cep telefonu bilgilerini TC kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak http://aofburo.anadolu.edu.tr adresinden veya illerde bulunan AÖF bürolarından mutlaka güncellemelidirler.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional