Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        29 Mart 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 3406
Haber Tarihi: 30.5.2011 11:24:37

2011-Üniversitelerdeki İdari Personel İçin Görevde Yükselme Sınavı

2011-Üniversitelerdeki İdari Personel İçin Görevde Yükselme Sınavı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 17. maddesi uyarınca, talep eden her üniversite için ayrı tarihlerde uygulanan görevde yükselme sınavları, 2011 yılından itibaren birleştirilerek yılda bir kez uygulanacaktır.

2011-ÜGYS, 16 Ekim 2011 Pazar günü yapılacaktır. Sınav yapılacak merkezler, sınav talep eden üniversitelerin bulunduğu ildeki toplam aday sayısına göre belirlenecektir.

Sınava girecek idari personele verilecek görevde yükselme eğitiminde, Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığının hazırladığı “Görevde Yükselme Eğitimi Ders Notları” ile İstanbul Üniversitesinin yayımladığı “Üniversitelerin Görevde Yükselme Eğitimi-Alan Bilgisi El Kitabı”ndan yararlanılacaktır.

İdari personelinin Merkezimiz tarafından yapılacak 2011-ÜGYS’ye katılmasını isteyen üniversite rektörlüklerinin, kendilerine bir yazı ekinde gönderilen sınava ilişkin esasları belirleyen protokolü 26 Ağustos 2011 tarihine kadar karşılıklı imzalamaları gerekmektedir.


Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional