Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        29 Mart 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 3267
Haber Tarihi: 11.5.2013 15:45:10

2013 DUS İlkbahar Dönemi

2013 DUS İlkbahar Dönemi
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

013-TUS İlkbahar Dönemi Sınavı tercih işlemleri 8-13 Mayıs 2013 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır. Tercihler, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internetadresinden bireysel olarak internet aracılığıyla aday tarafından T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri kullanılarak yapılacaktır. Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Tercih Kılavuzu 8-13 Mayıs 2013 tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Adayların tercihlerini yaparken, tercih süresince ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanan Tercih Kılavuzunda yer alan bilgileri esas almaları gerekmektedir. 8 Mayıs 2013 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan 2013-DUS İlkbahar Dönemi Tercih Kılavuzunda“Özel Koşul ve Açıklamalar”da yer alan Genelkurmay Başkanlığı TSK Sağlık Komutanlığının belirlediği “Bk.2”, TSK Sağlık Komutanlığı tarafından aşağıdaki gibi değiştirilmiştir:

“Bk. 2   Adaylar bağlı bulundukları Kuvvet Komutanlıkları ve Jandarma Genel Komutanlığının yanı sıra diğer Kuvvet Komutanlıkları ve Jandarma Genel Komutanlığının kontenjanlarını da tercih edebileceklerdir. Ancak, aynı branşta kendi Kuvvet Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığının  dışında, diğer Kuvvet Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığının da kontenjanı mevcut ise öncelikli olarak bağlı bulunduğu Kuvvet Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı kontenjanını, daha sonra diğer Kuvvet Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığının kontenjanını tercih edecektir. Bu kurala uyulmadığı takdirde adayın tercihi geçersiz sayılacaktır.”

Kılavuz, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Tercih süresi içinde, tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Adayların tercihlerini yaparken Kılavuzda yapılan düzenlemelere dikkat etmeleri gerekmektedir.


Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional