Yos'e qirebiLirmiyim? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
RuzqaRGuLu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yos'e qirebiLirmiyim? Gönderim Zamanı: 15.Eylül.2009 Saat 05:44 |
Herkeze Merhaba Ben Emel yakLasik 3 senedir Amerikanin Los anqeLes sehri CaLifornia eyaLetinde yasiyorum.AiLemLe birLikte qreen card kazanarak Amerikaya qittik. Suan Turk vatandasiyim ve Lise 3 e qidiyorum. 2 sene sonra hem Liseden mezun oLucam hemde Amerikan vatandasLiqi icin 5 senemi doLdurmus oLup doLayisiyLa Amerikan vatandasi oLucam. AiLem 2 sene sonra Turkiye'ye temeLLi donmeyi pLanLiyor. Amerikada sadece duz Liseden mezun oLup Turkiye'de yos sinavina qirme hakki kazanabiLirmiyim ? Sitede biraz okudum ama tam anLiyamadim cifte vatandasLardan uyrukLarinin biri Turkiye Cumhuriyeti veya K.K.T.C oLan biri yos'e qiremez yaziyordu ancak tam anLiyamadim ek biLqiye ihtiyacim var yardimci oLursaniz cok sevinirim. Eqer bu dediqim doqru ise vatandas oLurken sadece Amerikan vatandasLiqini secebiLme imkanim varmi? Yada sinav icin Turk vatandasLiqindan cikip qeri qirebiLirmiyim? Yos sinavini qecince istediqim universitenin istediqim boLumune qidebiLirmiyim? TesekkurLer.. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |