Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        18 Nisan 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 1271
28.4.2016 14:24:16

17.Dönem POMEM (Özel Harekat Branşı) Giriş Sınav Sonuçları Açıklandı

17.Dönem POMEM (Özel Harekat Branşı) Giriş Sınav Sonuçları Açıklandı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Emniyet Genel Müdürlüğü üniversite mezunu adaylar arasından özel harekat branşlı 4 bin polis memuru adayı alımı için yapılan sınav sonuçlarını açıkladı

Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) özel harekat branşlı 4 bin erkek polis memuru adayı alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Asıl kazanan adaylardan; POMEM’e geçici kaydı sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilenlerin yerine, puan sırasına göre yedek adaylar çağırılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün https://www.egm.gov.tr/ internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr/​ internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekler. Bu açıklama, Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacak.

Asıl olarak başarılı olan adaylar intibak eğitiminin başlayacağı 15 Mayıs 2016 Pazar günü saat:17.00’ye kadar planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde hazır bulunacaklar.

Sınav sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2015 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional