Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        20 Nisan 2024 Cumartesi
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 3234
Haber Tarihi: 30.6.2011 22:32:51

2011-KPSS Öğretmenlik Sınavı Başvuruları başladı

2011-KPSS Öğretmenlik Sınavı Başvuruları başladı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak 2011-KPSS A Grubu ve ÖğretmenlikSınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini TC Kimlik Numarası ve şifreleri ile 29 Haziran 2011 günü saat 15.00’ten itibaren ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden sınava girecekleri her oturum için ayrı ayrı edinebileceklerdir. Sınava Giriş Belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.

Adayların sınava girecekleri binaları sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. 

Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanı fotoğraflı ve TC Kimlik Numarası yazılı olmalıdır. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional