Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        28 Mart 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 4333
Haber Tarihi: 27.11.2010 12:31:52

KPSS Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri Hakkında

KPSS Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri Hakkında
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Bugünkü bazı basın yayın kuruluşlarında 28 Kasım 2010 tarihinde yapılacak olan 2010-Kamu Personel  Seçme   Sınavı’na ilişkin olarak “Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin Geçerliliği” konusunda yanlış anlaşılabilecek özellikteki haberlerden dolayı aşağıdaki açıklama yapılmıştır. 

Daha önceden de duyurulduğu üzere 2010-Kamu Personel  Seçme   Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) 28 Kasım 2010 tarihinde yapılacaktır. Bu sınava adaylar, sınav tarihi olarak 26 Eylül 2010 tarihini gösteren Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri ile katılacaklardır. Bu nedenle bu belge elinde bulunan adayların ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile ÖSYM Bürolarından yeniden belge edinmeleri gerekmemektedir. Adaylar bu belgeleri ile 28 Kasım 2010 tarihinde yapılacak sınava gireceklerdir. 

Ancak, bazı binalar veya salonlarında oluşan değişiklik nedeniyle bu yerlerde sınava girecek sınırlı sayıdaki adayın sınav yeri değişmiştir. Merkezimiz tarafından sınav yeri değişen adaylara durumu belirten bir yazı ekinde 28 Kasım 2010 tarihini gösterir yeni Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi gönderilmiştir. Sadece bu adayların 28 Kasım 2010 tarihini gösterir Belgeleri geçerli olacaktır.

Kamuoyunun ve adaylarımızın Başkanlığımız tarafından duyurulan bilgiler dışındaki haber ve yorumlara itibar etmemelerini diliyoruz.

 


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional