Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Mart 2024 Salı
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 7583
Haber Tarihi: 29.11.2012 10:27:03

Aio Sınav Sonuçları Açıklandı

Aio Sınav Sonuçları Açıklandı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

1 Ekim 2012 Tarihinde yapılan 2012-2013 I. Dönem Sınav Sonuç bilgileri yayınlanmıştır. Sınav sonucunuzu "Öğrenci Girişi“ bölümünden sisteme T.C. Kimlik No ve şifreniz ile girerek "Öğrenci Sınav İşlemleri" başlığı altındaki "Sınav Sonuç Bilgileri" menüsünden öğrenebilirsiniz."

           Öğrenci adreslerine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

          Öğrencilerimizin bulundukları sınıfta başarısız oldukları bir yada iki dersten, yılsonu başarı ortalaması ile sınıf geçebilme kriterlerini ve başarı puanının hesaplama yöntemini görmek için
Tıklayınız...

          Açık Öğretim Ortaokulu sınavlarına giren öğrencilerimizin sınavlara itiraz hakkı bulunmaktadır. Sınav itirazında yapılması gerekenler için gerekli açıklamaları Açık Öğretim Ortaokulu web sayfasının "Sınav İşlemleri" Mönüsü altında "Sınav Sonuç İtiraz"da bulabilirsiniz.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional