Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 1284
Haber Tarihi: 2.10.2015 10:15:38

Üniversiteye Giriş hakkı kazanan Aol Öğrencilerinin yapması gerekn işlemler

Üniversiteye Giriş hakkı kazanan Aol Öğrencilerinin yapması gerekn işlemler
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

2014-2015 eğitim yılında 08-09 Ağustos 2015 tarihinde yapılan III. Dönem, 12 Eylül 2015 tarihinde yapılan I. Ek sınav sonucunda öğrencilik durumu mezun/mezuniyet incelemesinde olan öğrencilerimizden, üniversiteye kayıt yaptırma hakkı kazananların yapmaları gereken iş ve işlemler;

    1- Sistem üzerinde öğrencilik durumu "MEZUN" olarak görünenlerin "ÇIKMA BELGESİ" alarak 06/10/2015 tarihine kadar kazanmış oldukları üniversiteye kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

    2- Bu öğrencilerimizden halen sistem üzerinde öğrencilik durumu "mezuniyet incelemesinde" görünenlerin ise;

        a) 02/10/2015 tarihine kadar halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müracaat ederek ilk kayıt evraklarının sisteme taranarak aktarılmasını sağlamak.

        b) Halk eğitimi merkezi müdürlüğüne kazandığı üniversiteyi, öğrenci numarası ve ad soyadını bildirerek halk eğitimi merkezi müdürlüklerinin hazırlayacağı listeye kendilerini yazdırmaları gerekmektedir. Halk eğitimi merkezi müdürlükleri oluşacak listeyi günlük olarak Açık Öğretim Lisesi müdürlüğü aolbilgiislem06@gmail.com mail adresine göndereceklerdir. Verilen e-posta adresine sadece mezuniyet incelemesinde olan öğrencilerin listesi gönderilecektir.

        c) Öğrencilik durumu MEZUN durumuna getirilen öğrencilerimizde yine 06/10/2015 tarihine kadar kazanmış oldukları üniversiteye kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

        d) E posta adresine gönderilen listelerin iş ve işlemlerinin yapılıp yapılmadığı sistem üzerinden takip edilecektir. Gereksiz yoğunluk ve iş yükü oluşmaması için telefon veya diğer iletişim araçları ile kurumların aranmasına gerek yoktur.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional