Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        28 Mart 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 5490
Haber Tarihi: 1.12.2010 15:49:35

Aol'de tüm öğrencilerin durumu Aktif oldu

Aol'de tüm öğrencilerin durumu Aktif oldu
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin durumları AKTİF hale getirilmiştir.

Diploma ile kayıt olan (numarası 2101…. ile başlayan) öğrencilerimizin dersleri bir defaya mahsus olmak üzere Açık Öğretim Lisesince atanacaktır(öğrencilerimiz daha sonraki kayıt yenileme dönemlerinde derslerini kendileri seçecektir). Öğrencilerimizin yeni kayıt esnasında bildirdikleri sınav merkezinde bir değişiklik varsa 02 Aralık 2010 mesai bitimine kadar güncellenmesi gerekmektedir. Daha sonra sınav yeri değişikliği ile ilgili (sınav yönergesine uymayan) istekler yerine getirilmeyecektir. Öğrencilerimiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine mürcaat ederek kitaplarını alabilirler.

Diploma ile kayıt olan (numarası 2101 ile başlayan) öğrencilerimizin alacağı ders notları listesi için buraya tıklayınız.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional