Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        25 Nisan 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 4385
Haber Tarihi: 24.3.2011 09:25:52

Aol Son kayıt tarihi 25 Mart

Aol Son kayıt tarihi 25 Mart
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

2010-2011 eğitim-öğretim yılı II. dönem yeni kayıt yaptıran, kayıt yenileyen öğrencilerin 07-08 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak sınavlarda mağduriyet yaşamaması için aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmesi ve gerekli düzeltmeleri 25 Mart 2011 mesai bitimine kadar yapması gerekmektedir.

1-    Sistem üzerinden sınav merkezinizde değişiklik varsa güncelleyiniz ya da kontrol ediniz.

2-    Sınavına gireceğiniz (seçtiğiniz dersleri) kontrol ediniz; değişim yapmak istiyorsanız veya alan değiştirmişseniz güncelleyiniz.

3-    İletişim bilgilerinizde değişiklik varsa güncelleyiniz.

4-    Daha önce sınavına girip başarılı olduğunuz kitapları Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri bünyesinde bulunan Açık Öğretim Lisesi irtibat bürolarına teslim ediniz.

5-    Seçtiğiniz derslerin kitap ve ders notlarını (aldıysanız) web sayfamızda bulunan kitap içerikleri ile karşılaştırınız.

6-    Seçmiş olduğunuz derslerin kitaplarını alamamış iseniz sınavlara aol web sayfasında bulunan kitap içeriklerinden çalışabilirsiniz.

7-    Cezaevlerinde bulunan ve bir cezaevinden diğer cezaevine nakil olan öğrencilerin de bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.

8-    Karşılaştığınız sorunları, irtibat büroları ve Alo Eğitim (444 83 83) hattına iletebilirsiniz.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional