Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        16 Nisan 2024 Salı
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 1374
Haber Tarihi: 21.2.2016 23:03:49

PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınav Sonuçları Açıklandı

PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınav Sonuçları Açıklandı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Emniyet Mensubu adaylar arasından 950 erkek, 50 kadın aday olmak üzere toplamda 1000 PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı.
 
Emniyet Genel Müdürlüğünün, amir ihtiyacını karşılamak üzere meslek mensuplarından 950’si erkek, 50’si kadın olmak üzere toplam 1000 PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde (PAEM) eğitime alınacak meslek mensubu asıl adayların sayısına göre ilgili mevzuat uyarınca % 30 oranında yedek aday belirlendi.

Adaylar sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün http://www.egm.gov.tr/ internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekler. Bu açıklama, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Asıl olarak başarılı olan adaylar en geç 24/02/2016 Çarşamba günü saat:17.00’ye kadar bizzat veya birimleri aracılığıyla kayıt başvurularını Elmadağ Polis Meslek Eğitim Merkezine yapacaklardır.

PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi sınav sonuçları için tıklayınız.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional