Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        28 Mart 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 4003
Haber Tarihi: 16.7.2011 17:47:27

SPK Sınav Başvuru Süresi Uzatıldı

SPK Sınav Başvuru Süresi Uzatıldı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde, 20 - 21 Ağustos 2011 tarihlerinde yapılacak Sermaye Piyasası Faaliyetleri Lisanslama Sınavları'nın başvuru süresi 3 gün uzatılmıştır. 

SDaha önceki duyuruda, 1 Temmuz - 15 Temmuz 2011 tarihleri arasında http://basvurular.meb.gov.tr/tspakb/?submenuheader=1 internet adresinden yapılabileceği ilan edilen başvurular için son gün 18 Temmuz 2011 Pazartesi olarak belirlenmiştir.

Sınavlar ile ilgili ayrıntılı duyuruya http://www.tspakb.org.tr/tr/DesktopDefault.aspx?tabid=407&submenuheader=1 adresinden ulaşabilirsiniz.

Sermaye Piyasası Faaliyetleri Lisanslama Sınavları Kılavuzu'na,

http://www.tspakb.org.tr/?submenuheader=1  veya

http://basvurular.meb.gov.tr/tspakb/?submenuheader=1

adresinden ulaşabilirsiniz.


Önemli uyarı :  

Lisanslama Sınavları ile ilgili başvurular, Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği (TSPAKB) kontrolünde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan web sayfasından yapılmaktadır (http://basvurular.meb.gov.tr/tspakb/?submenuheader=1).

Kurulumuz tarafından lisanslama başvuruları ile ilgili olarak herhangi bir işlem yapılmamaktadır.

Bu nedenle başvuru ve benzeri işlemlerde sorun oluştuğunda şikayetler ve önerilerin sadece TSPAKB (TSPAKB - 0.212. 280 31 72 - mailto:sinav@tspakb.org.tr?submenuheader=1) veya MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (http://egitek.meb.gov.tr/?submenuheader=1) adreslerine iletilmesi gerekmektedir.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional