Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        26 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 3750
Haber Tarihi: 3.2.2012 11:48:57

17-18 Aralık SPK Sınav Sonuçları Açıklandı

17-18 Aralık SPK Sınav Sonuçları Açıklandı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

17-18 Aralık Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavları sınav sonuçları açıklanmıştır.Sınav sonuçlarına buradan ulaşabilirisiniz.

Lisans Belgesi Başvurusunda Bulunacak Adayların Dikkatine!

17-18 Aralık 2011 tarihlerinde düzenlenen Sermaye Piyasası Faaliyetleri Lisanslama Sınavları, sınav sonuçları Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği Lisanslama ve Sicil Tutma Sistemi'ne (LSTS) aktarılmamıştır. Adaylar sınav sonuçlarının Lisanslama ve Sicil Tutma Sistemi'ne aktarılmasının ardından belge başvurusunda bulunabilecektir. Aktarım işleminin tamamlanmasına ilişkin açıklama internet sayfamızdan duyurulacaktır.

SINAV SONUÇ İTİRAZINA İLİŞKİN DUYURU


Sınav Sonuçlarına yapılacak itirazlar "Sınav Sonuç İtiraz Formu" kullanılarak Birliğimize yazılı olarak yapılacaktır. İtiraz edilecek her sınav için ayrı bir form doldurulması gerekmektedir.Sınav sonuç itiraz formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itiraz başvuruları; T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün T.C. Ziraat Bankası Beşevler/ANKARA Şubesindeki 5495218-5001 no'lu hesabına itiraz edilecek her sınav için 10 TL (On TL KDV Dahil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ile kabul edilecektir.

Sınav sonuçlarına itirazlar; 27.01.2012 tarihinde başlayacak olup 06.02.2012 tarihi saat 17:00 itibariyle sonra erecektir.  Bu süreler içerisinde Birliğimiz kayıtlarına girmeyen, banka dekontu, T.C. Kimlik numarası, adı, soyadı, itiraz gerekçesi, imza ve adresi olmayan dilekçeler, telefon, faks ve elektronik posta ile yapılan itirazlar ile süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Sınav sonuçlarının açıklanmasını takiben ayrıca duyurulacak sınav sonuçlarına itirazlar mutlaka yukarıda belirtilen şekilde ve sürelerde yapılması gerekmektedir.


DUYURU

Adayların 17-18 Aralık 2011 Lisanslama Sınavları sınav sorularına  yapmış olduğu soru itiraz başvuruları değerlendirilmiş olup değişiklik ve/veya iptal edilen sorulara ilişkin soru ve cevap kitapçıkları güncellenmiştir. Soru itiraz başvurusunda bulunan adayların soru itirazlarına ilişkin olarak yazılı cevap verilecektir


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional