Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        28 Mart 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 7281
Haber Tarihi: 12.11.2010 15:22:07

6-7 Kasım SPK Sınavı Soruları ve Cevapları

6-7 Kasım SPK Sınavı Soruları ve Cevapları
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

06-07 Kasım 2010 döneminde düzenlenen Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavları sınav sonuçları 16.12.2010 tarihinde açıklanacaktır.

ÖNEMLİ UYARI 

Aşağıda yer alan soru kitapçıklarının ve içinde yer alan sınav sorularının her hakkı saklıdır. Soruların telif hakları Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliğine aittir. Hangi amaçla olursa olsun, kitapçığın tamamının veya bir kısmının Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliğinin yazılı izni olmadan kopya edilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması, yayımlanması, ticari veya başka bir amaçla kullanılması yasaktır. Bu yasağa uymayanlar, doğabilecek cezai sorumluluğu ve kitapçığın hazırlanmasındaki mali külfeti peşinen kabullenmiş sayılır.

UYARI: Sınav Soru ve Cevap kitapçıklarını görüntülemek için bilgisayarınızda Adobe Reader programının  güncel sürümünün yüklü olması gerekmektedir. Adobe Reader'ın güncel sürümünü indirmek için  tıklayınız.

06-07 Kasım 2010 Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslama Sınavı Soru ve Cevaplarına Buradan Ulaşabilirsiniz.

SINAV SORULARINA İTİRAZ PROSEDÜRÜ

 

Sınav sorularına itirazlar; soru ve cevap anahtarlarının Birliğimiz internet adresinde yayımlandığı tarih olan 10.11.2010 tarihinde başlamış olup 25.11.2010 tarihi saat 17:00 itibariyle sonra erecektir. 

 

Sorulara itiraz başvuruları; T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün T.C Ziraat Bankası Beşevler/ANKARA Şubesindeki 5495218-5001 no'lu hesabına itiraz edilecek her soru için 10 TL (On TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ile kabul edilecektir.

 

Sorulara yapılacak itirazlar "İtiraz Formu" kullanılarak Birliğimize yazılı olarak yapılacaktır. İtiraz formuna buradan erişebilirsiniz.

 

Yukarıda belirtilen süreler içerisinde Birliğimiz kayıtlarına girmeyen, banka dekontu, T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, itiraz gerekçesi, imza ve adresi olmayan dilekçeler, telefon, faks ve elektronik posta ile yapılan itirazlar ile süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional