Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 4265
Haber Tarihi: 3.12.2010 10:09:52

2010 TUS Sonbahar 11-12 Aralık'ta

2010 TUS Sonbahar 11-12 Aralık'ta
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

2010 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar Dönemi) 11-12 Aralık 2010 Cumartesi ve Pazar günleri Ankara’da yapılacaktır.

ÖSYM’nin, 5 Ekim 2010 tarihinde internet sitesinde kamuoyuna duyurduğu ve daha sonraki sürede de ulusal basında geniş yer alan sınav güvenliğini artırıcı tedbirler bu sınavda da uygulanacaktır. Adaylar sınava içecekleri suyu şeffaf şişe içinde getirebileceklerdir.

Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Sürücü Belgesi, Kurum Kimlik Belgesi de dahil başka hiçbir belge özel kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu ibraz etmeyen aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

Bu sınav için adaya ait soru kitapçığı matbaada tek tek özel olarak paketlenecek ve sınav başladığında her adaya paketi açılmamış bir adet soru kitapçığı paketi verilecektir. Bu paket adayın kendisi tarafından açılmalıdır. Adaylar kendilerine verilen açılmış paketi kesinlikle kabul etmemelidir. Kendisine daha önceden açılmış paket verilen aday, bunun açılmamış bir paketle değiştirilmesini Salon Başkanından ısrarla talep etmelidir.


Okuyucu Yorumları

Yorum
Gönderen: ayşe
arkadaşlar ben seneye gircem tus sınavına nerelerde oluyor sınav bilgi verirseniz sevinirimsınav yapılan yerler nereler ankarada

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional