|  | 
| YÖS Başvuru ve Sınav Tarihleri | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa 123> | 
| Yazar | |
| yabanci   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 10.Şubat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |  Alıntı  Cevapla  Konu: YÖS Başvuru ve Sınav Tarihleri Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2009 Saat 21:11 | 
| 
   bu forum cok zayif calisiyor,neden acaba? | |
|  | |
| dilya   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 19.Haziran.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19.Haziran.2009 Saat 12:54 | 
| 
   admin bey kaçak başvuru için bi numara bırakmışsınız ulaşılamıyo yalnız... bu konuda siz yardımcı olamıyomusunuz? 5 senedir hiç çıkış yapmadım, istanbuldayım... acaba cezamızı ödeyip yös e girebilme imkanım varmı??? cevaplarsanız sevinirim şimdiden çok sağolun!!!
    | |
| 
     dilya
     | |
|  | |
| _AygüL_   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 03.Mayıs.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06.Mayıs.2009 Saat 20:02 | 
| 
   sagol 
 daha cok varmis ozaman bende kasim fln baslar diyodum basvurular  neyse vaktim varmis demek biraz daha  | |
|  | |
| admin   Yönetici   Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06.Mayıs.2009 Saat 00:02 | 
| 
   bunu için daha çok erken aygül 2010 Ocak'tan önce sınavın şartları ve tarihi belli olmaz
    | |
|  | |
| _AygüL_   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 03.Mayıs.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03.Mayıs.2009 Saat 17:36 | 
| 
   ben bi sorum vardi yardim edebilirseniz sevinirim
 2010 yös icin basvuru formlarini nezaman ve nerden alabilirim  ösym den yazili istemek gerekiyor diye duydum ama net bi cevap alamadim  | |
|  | |
| yabanci   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 10.Şubat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 02.Mayıs.2009 Saat 14:30 | 
| 
   sonuçlar çıktı,inşallah her kese hayırlı olur 67 puanla tıp fakültesine kabul olmak mümkünmü | |
|  | |
| admin   Yönetici   Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13.Nisan.2009 Saat 19:09 | 
| 
   Merhaba Arkadaşlar ;
 Sınav soruları  ve cevapları yayınlandı.  Aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz. Türkçe Testi ve Cevap Anahtarı / The Turkish Language Test And The Answer Sheet Sorular ve Cevaplar pdf formatında. Bilgisayarınızda Adobe Acrobat reader programının kurulu olması gerekiyor. Eğer yoksa aşağıdaki adresten indirebilirsniz. Program ücretsizdir. | |
|  | |
| olga   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 31.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12.Nisan.2009 Saat 22:00 | 
| 
   bende girdim sınava türkçe full doğru yapmışımdır kesin o kolaydı ama matematik zor geldi.sonuçlar 3 hafta yada 1ay sonra y.u numarasıyla öğreniliomuş ayrıca universiteyle ilgili bilgileri.ösym sitesine girip 2009 yös sınavına tıkladktn sonra kılavuz indrmen gerekiyor onun son sayfalarında yazıo
    | |
|  | |
| yabanci   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 10.Şubat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12.Nisan.2009 Saat 17:35 | 
| 
   Arkadaşlar sınav zordu bence ,morelim sıfır, acaba geçen yıl hangi universiteye ne kadar puan gecdiyini bilen varmı,bu konude nereden bilgi ala biliriz? bir de sonuçlar ne zaman çıkar? | |
|  | |
| olga   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 31.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04.Nisan.2009 Saat 22:34 | 
| 
   bu sene YÖS sınavına girecek olan var mı?
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa 123> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
 Web Stats

Web Stats