Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        20 Nisan 2024 Cumartesi
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 46811
Haber Tarihi: 17.1.2008

2008 Uzman Jandarma Okulu Sınavı

2008 Uzman Jandarma Okulu Sınavı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

19 Nisan 2008 tarihinde yapılacak olan Uzman Jandarma Okulu Sınavı başvuruları 21 Ocak 2008 08 Şubat 2008 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru merkezleri için aşağıdaki linke tıklayınız


2008 Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı Başvuru Merkezleri


Başvuru merkezlerinizi bilgisayarınızda görüntülemek için Adobe Acrobat Reader programı yüklenmiş olması gerekmektedir.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Yukarıda alan Başvuru Merkezlerinden ( ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ) 2,00 YTL karşılığında 2008 Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı Başvuru Kılavuzunu alınız ve başvuru için randevu verilmesini isteyiniz.

21 Ocak – 8 Şubat 2008 tarihleri arasında Kılavuzun arka kapağında belirtilen bankanın şubelerinden birine sınav ücretini ( 35,00 YTL) yatırınız.

Kılavuzun ekindeki Aday Bilgi Formunu doldurunuz.

Doldurduğunuz Aday Bilgi Formu, diplomanızın veya öğrenim durumunu gösterir bir belgenin aslı veya sureti, nüfus cüzdanı (veya fotoğraflı-onaylı bir kimlik belgesi) ile birlikte randevu aldığınız gün ve saatte randevu aldığınız başvuru merkezine gidiniz. Başvuru hizmet bedeli olarak 3,00 YTL ödeyiniz.

Başvuru merkezi görevlisinin yaptığı işlemleri izleyiniz, bilgilerinizi onaylayınız ve sonuçta görevlinin size vereceği çıktıyı alınız.

Başvuru işleminiz tamamlanmıştır.

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional