Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        29 Mart 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 8469
Haber Tarihi: 9.2.2010 09:46:40

2010 Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı (JANU) Başvuru

2010 Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı (JANU) Başvuru
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Başvuracağınız Sınavın, son 2 yıl içinde yapılan herhangi bir oturumuna girdi iseniz?


ÖSYM’nin tarafınıza daha önce vermiş olduğu Şifreyi hatırlamıyorsanız, size en yakın başvuru merkezine nüfus cüzdanınız ve T.C. Kimlik/Y.U. Numaranız ile birlikte giderek, yeni şifrenizi alınız. Alacağınız bu şifre, daha sonra ÖSYM’ye yapacağınız tüm sınav işlemlerinde kullanacağınız tek şifre olacaktır.

www.osym.gov.tr internet adresinde yayınlanan Başvuracağınız Sınava ait Kılavuz ve Aday Bilgi Formuna ulaşabilirsiniz.

Başvurma süresi içerisinde kılavuzda belirtilen bankalardan (Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Akbank, Garanti Bankası) birine sınav ücretini yatırınız.

www.osym.gov.tr internet adresinde yayınlanan Başvuracağınız Sınava ait Aday Bilgi Formunu önceden doldurmanız yararınıza olacaktır.

Bankaya sınav ücretini yatırdıktan sonra internet bağlantısı ve yazıcısı olan bir bilgisayarı kullanarak www.osym.gov.tr internet adresindeki “BAŞVURULAR” başlıklı alana girip ilgili sınava ait bireysel başvuru işlemini seçtikten sonra T.C.Kimlik/Y.U. Numaranız ile şifrenizi giriniz; mevcut bilgilerinizi kontrol ediniz, kimlik bilgileriniz dışında istenilen alanları güncelleyiniz, eksik bilgilerinizi giriniz.

Başvuru İşlemini Tamamla butonuna basınız ve “Başvurunuz Sistem Tarafından Başarıyla Tamamlanmıştır” iletisini bekleyiniz. Bu iletiyi gördüğünüzde Aday Bilgilerim bağlantısından Aday Başvuru Kayıt Bilgilerinizin dökümünü alınız ve bu belgeyi saklayınız.


Başvuracağınız Sınavın, son 2 yıl içinde yapılan herhangi bir oturumuna girmedi iseniz?

www.osym.gov.tr internet adresinde açıklanan listede yer alan Başvuracağınız Sınava ait Başvuru Merkezlerinden Başvurma Süresi içinde başvuru için randevu verilmesini isteyiniz.

Başvurma süresi içerisinde kılavuzda belirtilen bankalardan (Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Akbank, Garanti Bankası) birine sınav ücretini yatırınız.

www.osym.gov.tr internet adresinde yayınlanan Başvuracağınız Sınava ait Aday Bilgi Formunu doldurunuz.

Doldurduğunuz Aday Bilgi Formu ile nüfus cüzdanı veya fotoğraflı-onaylı bir özel kimlik belgesi ve Başvuracağınız Sınava ait kılavuzda belirtilen diğer başvuru belgeleri ile birlikte randevu aldığınız gün ve saatte randevu aldığınız başvuru merkezine gidiniz. Başvuru hizmeti ücreti olarak 3,00 TL ödeyiniz.

Bilgilerinizin, başvuru merkezi görevlisi tarafından elektronik ortama girişini izleyiniz, kurallara uygun fotoğrafınızı çektiriniz ve görevlinin size vereceği Aday Başvuru Kayıt Bilgileri dökümünden bilgilerinizi kontrol edip onaylayınız. Sizin ve görevlinin imzaladığı bu belgeyi saklayınız.

Başvuru Kılavuzu (08.02.2010) için tıklayınız

Aday Bilgi Formu

Başvuru Merkezleri 


Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional