Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        9 Mayıs 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 3191
17.4.2010 12:12:15

2010 YDUS İlkbahar Dönemi Başvuruları

2010 YDUS İlkbahar Dönemi Başvuruları
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Sağlık Bakanlığı eğitim ve araştırma hastanelerinde, üniversitelerin tıp fakültelerinde ve Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) daha ileri seviyede Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi  görmek  isteyen  adaylar  için  "2010 – Tıpta  Yan  Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) İlkbahar Dönemi", Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 23 Mayıs 2010 tarihinde Ankara'da yapılacaktır.

2010-YDUS İlkbahar Dönemine başvuru süresi 12-21 Nisan 2010 tarihleri arasındadır.

2010-YDUS İlkbahar Dönemi; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Halk Sağlığı, İç Hastalıkları, Tıbbi Mikrobiyoloji ve Tıbbi Patoloji ana bilim dallarından yapılacaktır.

Bu sınava başvurma, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2010-YDUS İlkbahar Dönemi Kılavuzu'nda yer alacaktır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Başvurular elektronik ortamda alınacaktır. Kılavuz dağıtımı yapılmayacaktır.

Adaylar, Kılavuz ile başvuru merkezleri bilgilerine, sınava başvuru süresi içerisinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. 

2010-YDUS İlkbahar Dönemi ile ilgili ayrıntılı bilgi sınav kılavuzunda verilmektedir. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

2010 YDUS Başvuru Kılavuzu

2010 YDUS Aday Bilgi Formu

2010 YDUS Başvuru İşleminde Adayların İzleyeceği Yol

2010 YDUS Başvuru Merkezleri


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2015 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional