Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 58580
Haber Tarihi: 7.4.2007

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Sözleşmeli Personel Alımı için Tercih Toplanması ile İlgili Duyuru

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Sözleşmeli Personel Alımı için Tercih Toplanması ile İlgili Duyuru
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2007/2 Tercih Kılavuzunda lisans düzeyindeki sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadır.
Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için 10-11 Temmuz 2004 tarihlerinde  yapılmış olan 2004-KPSS veya 01-02 Temmuz 2006 tarihlerinde  yapılmış olan  2006-KPSS/1’e girilmiş ve bu sınavların en az birinden KPSSP3 puanının alınmış olması gerekir.
Kılavuzda 333 adet lisans düzeyinde 4/B sözleşmeli pozisyon bulunmaktadır.
KPSS-2007/2 Tercih ile yapılacak yerleştirme için adaylar, 09-16 Nisan 2007 tarihleri arasında tercihlerini, aynı tarihlerde ÖSYM’nin internet sitesinde yayımlanacak olan Kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapabilecekleri gibi, ÖSYM sınav merkezi yöneticiliklerine 3,00 YTL ödemek suretiyle bu yöneticiliklerden de ÖSYM’ye internetle gönderebileceklerdir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.
ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinin adresleri ÖSYM’nin internet sitesinde yer alacaktır.
KPSS-2007/2 Tercih ile yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların KPSS-2007/2 Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.
ÖSYM

Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional