Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        8 Mayıs 2024 Çarşamba
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 3945
Haber Tarihi: 1.5.2010 15:22:07

LYS Başvuru İşlemleri

LYS Başvuru İşlemleri
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

YGS puanlarından en az biri 180 ve üstünde olan adaylar LYS sınavına girme hakkını kazanmışlardır. Bu adaylara YGS Sınav Sonuç Belgesi gönderilmeyecektir. Sınav sonucunu ÖSYM internet sayfasından öğrenen ve LYS’ye girme hakkını kazanan adaylar 5 LYS’den hangilerine katılacağına karar verdikten sonra LYS sınav ücretini ÖSYS sınav kılavuzunun arka sayfasında belirtilen bankalardan birine yatıracaktır. 81 İl Merkezi ve Lefkoşa’da yapılan sınav için adaylar 2 (iki) sınav merkezi tercihi yapacaklardır. LYS Başvuruları internet aracılığıyla veya Başvuru Merkezlerinden yapılabilir.

Başvurusunu internet üzerinden bireysel olarak yapacak adayların “ Başvurunuz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir” uyarısını mutlaka görmeleri ve yazıcıdan çıktı almaları son derece önemlidir.

İnternet kullanımında deneyimli olmayan ve işlemlerini eksik yapmaktan çekinen adayların başvurularını bir Başvuru Merkezi aracılığıyla yapmaları önerilir.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional