Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        26 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 2923
Haber Tarihi: 28.4.2011 11:09:57

Cezaevlerindeki Fen Bilimleri Testi Tekrarlanacak

Cezaevlerindeki Fen Bilimleri Testi Tekrarlanacak
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

6114 Sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun'un  verdiği eşdeğer sınav yetkisine dayanılarak, ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından aşağıdaki karar alınmıştır.

2011-YGS’de cezaevlerinde adaylara gönderilen soru kitapçıklarından sadece Fen Bilimleri Testi hatalı olan kitapçık sayısının yedek kitapçık sayısından fazla olması nedeni ile gerçekleştirilemeyen 130  adayın Fen Bilimleri Testini içeren  sınavlarının tekrarlanmasına karar verilmiştir.

İlgili sınav 30 Nisan  2011 tarihinde  aynı saatte yapılacaktır. Adaylardan tahliye olanlar Ankara'da, başka cezaevlerine nakledilenler ise nakledildikleri cezaevlerinde sınava alınacaklardır. Diğerleri ise aynı sınav merkezlerinde sınava girebileceklerdir.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional