Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Mart 2024 Salı
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 19805
Haber Tarihi: 11.9.2008

Aio Kayıt Yenileme İşlemleri

Aio Kayıt Yenileme İşlemleri
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

1. Aktif  (Halen okula devam eden öğrencilere denilmekte ) ve Donuk öğrencilerin (öğrenime bir yıl ve daha fazla ara veren öğrencilere denilmekte ) Kayıt yenileme işlemleri 22 – 26 Eylül 2008 tarihleri arasın da yapılacaktır.

2. Belirtilen tarihlerden sonra ki talepler dikkate alınmayacaktır. Banka dekontunu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teslim etmeyen öğrenciler kesinlikle sınavlara alınmayacaktır.

3. Kayıt yenileme ücreti 20 (YİRMİ)YTL olarak belirlenmiştir. Ayrıca öğrenciler, Kayıt Yenileme işlemini gerçekleştiren Halk Eğitimi Merkez Müdürlüklerinin Okul Aile Birliği hesaplarına 5 (BEŞ) YTL yatıracaklardır.

4. Kayıt ücreti Ziraat Bankası, Halk Bankası veya Vakıflar Bankasının herhangi bir  şubesine T.C.Kimlik numarası bildirilerek yatırılacaktır.

5. Bankadan aldığınız dekonttaki numaraları bankadan çıkmadan kontrol ediniz. Para, dekontun üzerinde yazan numaraya yatar ve o numaranın sahibi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce aktif hale getirilir. Bir yanlışlık varsa banka yetkilisine  itiraz ediniz.

6. Bankadan alınan banka dekontu ile herhangi bir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne giderek kayıt yenileme işleminizi yapabilirsiniz. Kimlik ve adres bilgilerinizi güncellemeniz yararınıza olacaktır.

7. Kayıt yenileme işlemini tamamlayan öğrencilere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce öğretim yılına ait bandrol verilecektir.

8. Kayıt yenileme işlemini bitiren öğrenciler Ders Notlarını (kitaplarını) Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinden  alabilirler.

9. Ders notları (kitaplar) internetteki sayfamızda da  yayınlanmaktadır. Ders Notlarınızı (kitaplarınızı) buradan da indirebilirsiniz.

10. Açık İlköğretim Okulunun kayıt yenileme işlemleri sırasında yanlış hesaba ücret yatırma, çift  ücret yatırma, vb. gibi nedenlerle yatırılan ücretler geri iade edilmemektedir.

11. Öğrenci Belgesi isteme ve adres değişikliği (adres değişikliği sınav takviminde belirtilen süreler içerisinde) Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinde de yapılmaktadır.

12. Açık İlköğretim Okulu, teknolojiyi kullanarak maliyetleri azaltmak ve öğrenci hizmetlerini hızlı ve çabuk yapmak amacıyla bir süredir çalışma alanına kattığı internetten daha fazla yararlanmak için bu öğretim yılında da öğrenci adresine belge göndermeyecektir.

 -Geri Bildirim Belgesi (Öğrencilerin alacağı dersler ve atanacağı sınıfları   gösterir  belge)
-Sınava Giriş Belgesi (Okulumuzda bir öğretim yılında ikisi dönem sonu biri de not yükseltme sınavı  olmak üzere üç sınav yapılmaktadır. Bu sınavlara nerede girileceğini gösterir belge )
Sınav Sonuç Belgesi (Her sınav sonunda öğrencinin sınavlardan aldığı notları gösteren belge)
-Mezunlar Listesi (Açık İlköğretim okulunu başarıyla bitirip diploma almayı hak edenleri gösteren   liste) gibi belgeler internette ki adresimizde yayınlanacaktır. Belgeler adreslere gönderilmeyecektir.

     13. Açık İlköğretim Okulu’nun resmi yayın organı niteliğindeki internet sitesinin adresi 
          www.aio.meb.gov.tr  dır. Öğrencilere yönelik duyuru ve sınav hizmetleri buradan yapılmaktadır.
          Sitemizi sıkça ziyaret etmeniz yararınıza olacaktır.

 


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional