Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Mart 2024 Salı
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 6909
Haber Tarihi: 20.10.2010 10:16:13

Aio da Alan Dersleri kaldırıldı

Aio da Alan Dersleri kaldırıldı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 20/07/2010 tarih ve 76 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Orta öğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesine göre tüm orta öğretim kurumlarında olduğu gibi Açık Öğretim Lisesinde de 2010–2011 eğitim öğretim yılından itibaren alan dersleri kademeli olarak kaldırılmıştır.

Alan derslerinin kaldırılması nedeniyle Açık Öğretim Lisesinde okutulan dersler Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’ndan gelecek olan haftalık ders dağılım çizelgesine göre yeniden sistem üzerinde tanımlanması gerekmektedir. Sistem üzerinden ders tanımı yapılıncaya kadar yeni kayıt yaptıran veya kayıt yenileyen öğrenciler ders seçimi yapamayacaklardır. Ders seçiminin sistem üzerinden ne zaman yapılacağı internet adresimizden ilan edilecektir. Ders seçimi yapacak öğrencilerimizin web sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional