Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        20 Nisan 2024 Cumartesi
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 15761
Haber Tarihi: 18.1.2008

Aol 2007-2008 2. Dönem Yeni Kayıt İşlemleri

Aol 2007-2008 2. Dönem Yeni Kayıt İşlemleri
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Açık Öğretim Lisesi 2007 - 2008 öğretim yılı II. dönem yeni kayıt (ilk defa kayıt) iş ve işlemleri 21 Ocak - 01 Şubat 2008 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt işlemleri il ve ilçelerde bulunan Açık Öğretim Okulları İrtibat Bürosu olarak görevlendirilen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince yapılmaktadır.

Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt yaptıracak öğrenci adayı Yeni kayıt ücreti olarak;
— 40.00YTL.’yi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek (T.C. vatandaşı olmayan öğrenci adayları ise ad ve soyadlarına göre) Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracak.
— 5.00YTL’yi ise kaydını yaptıracağı halk eğitimi merkezi müdürlüğünün okul aile birliğinin vereceği banka hesap numarasına veya halk eğitimi merkezi müdürlüğü okul aile birliğinin makbuzu karşılığında halk eğitimi merkezi müdürlüğüne teslim edecektir.


Açık Öğretim Lisesi öğrenci adreslerine herhangi bir duyuru ve geri bildirim gönderilmeyecek olup, tüm bildirimler www.aol.meb.gov.tr internet adreslerinde yayınlanacaktır. Öğrenciler ihtiyaç duydukları tüm bilgilere bu adresten ulaşabilirler.

Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional