Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        27 Nisan 2024 Cumartesi
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 10236
Haber Tarihi: 31.10.2008

Ders Notlarını Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Ders Notlarını Alacak Öğrencilerin Dikkatine
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Matemetik 1,2,3,4,5,6,7 ders notlarını seçen öğrencilerimiz, Bakanlığımızın http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitaplar/Kitaplar_Aol.htm internet adresinde belirtilen ünite açılımlarına göre ders notlarını alacaklardır.

2. Geometri 5 dersini seçen öğrencilerimiz, Katı Cisimlerin alan ve hacimleri (Prizma, silindir, koni, piramit, küre) konularından sorumlu olacaklardır.

3. Coğrafya 7 ders notunu seçen öğrencilerimiz, MEB Coğrafya 12 ders notunun ilk 6 ünitesinden sorumlu olacaklardır.

4. İng 6 ders notunu seçen öğrencilerimiz, MEB İngilizce 11 ders notunun 9-16 ünitelerinden sorumlu olacaklardır. Bu öğrencilerimiz Course book ve Work book kitaplarını birlikte alacaklardır.

5. İng 7 ders notunu seçen öğrencilerimiz, MEB İngilizce 12 ders notunun ilk 8 ünitesinden sorumlu olacaklardır. Bu öğrencilerimiz Course book ve Work book kitaplarını birlikte alacaklardır.

6. Ders notlarının en son içerikleri Bakanlığımızın http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitaplar/Kitaplar_Aol.htm internet adresinde belirtilmektedir. Öğrencilerimizin yukarıdaki internet adresini ders notların almadan önce mutlaka ziyaret etmeleri önem arz etmektedir.


Almanca 6-7 Dersini alan öğrenciler, açıklamalar için tıklayınız!
İngilizce 7-8 Dersini alan öğrenciler, açıklamalar için tıklayınız!
Fransızca Dersini alan öğrenciler, açıklamalar için tıklayınız!


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional