Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 6179
Haber Tarihi: 7.5.2010 16:59:26

AOL Yedek Sınav Salonları Duyurusu

AOL Yedek Sınav Salonları Duyurusu
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

15-16 Mayıs 2010 tarihlerinde yapılacak olan II. dönem sınav giriş yerleri belirlendi. Öğrencilerimiz giriş belgelerinde belirtilen yerde sınava girmek zorundadır. Ancak, öğrencinin durumu, aşağıdaki bağlantıda (link) sıralanan maddelerden birini sağlaması halinde bulundukları bölgedeki yedek salonlarda sınava girebilirler.

Yedek salonda sınava girebilme koşulları

1) Zorunlu ikamet değişikliği olanlar (Doğal afet, kendisinin, eşinin veya velisinin tayininin çıkması, askerlik vb. nedenlerle ikametini değiştirenler),

2) Folklor ve spor karşılaşmaları için başka bir ilde bulunanlar,

3) Sınav tarihinde başka bir ilde olup da yolculuk yapamayacağını devlet hastanesinden alınan heyet raporuyla belgelendirenler,

Yukarıda belirtilen şartlardan birini taşıyanlar il/ilçe sınav yürütme kuruluna, sınav tarihinden en az bir gün önce müracaat etmeleri durumunda bulundukları bölgede yedek salonda sınava alınabileceklerdir.

NOT : Yukarıdaki şartlardan birini taşıyıp, Ankara#da ikamet eden ya da askerlik görevini Ankara#da yapan öğrencilerimiz yedek salon işlemleri için Gazi Hastanesi karşısında Konya yolu üzerinde bulunan Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Okulları İrtibat Merkezine (Halkla İlişkiler) 12 Mayıs 2010 tarihinden itibaren başvurabilirler.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional