Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        26 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 4232
Haber Tarihi: 25.7.2010 14:11:00

MAOL da Yanlış Bildirilen Okul Türleri Düzeltildi

MAOL da Yanlış Bildirilen Okul Türleri Düzeltildi
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine başvuru yapan son sınıf düzeyindeki adayların öğrenim bilgileri öğrencisi oldukları ortaöğretim kurumları tarafından elektronik olarak 14 Haziran 2010 - 25 Haziran 2010 tarihleri arasında Merkezimize bildirilmiştir.

Ancak, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Mesleki Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü’nce 15.07.2010 tarihinde Merkezimize gönderilen yazıda, öğrencilerinin bir kısmının Okul Türlerinin sehven yanlış gönderildiği belirtilmiş ve bu adayların doğru bilgileri de Merkezimize 20.07.2010 tarihinde ulaştırılmıştır.

İlgili kurumun başvurusu üzerine, adayların mağduriyetlerinin önlenebilmesi için yanlış bildirilen Okul Türleri düzeltilmiş ve yeni durumları ÖSYM’nin www.osym.gov.tr adresinden adayların bilgilerine açılmıştır.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional