Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        26 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 5149
Haber Tarihi: 24.8.2010 19:17:26

Aol Öğrencilerine Ek Sınav Müjdesi

Aol Öğrencilerine Ek Sınav Müjdesi
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

03 Eylül 2010  tarihinde Cuma günü Ankara il merkezinde iki oturum (1. Oturum saat 10,00 da 2. Oturum saat 14,00 de başlayacaktır) halinde ek sınav yapılacak olan ek sınavda öğrenciler en fazla 30 kredilik 12 ders seçebilecekler.

Ek sınava katılabilmek için şu şartlar gerekmektedir;

- 2009-2010 Eğitim – Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu donuk ve aktif olanlar,

- 8 dönem ve üzeri eğitim görmüş,

- Mezuniyetine 12 dersten en fazla 30 kredi kalmış olanlar.

Sınava katılacak öğrenciler 25, 26, 27 Ağustos 2010 tarihleri arasında anlaşmalı bankalara (T.C Ziraat, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) 20 TL'lik sınav ücreti yatırarak, bu tarihler arasında bölgelerinde bulunan Halk Eğitimi merkezi Müdürlüklerinde sınav kaydını yaptırıp sınava girecekleri dersleri seçmeleri gerekmektedir.

Açık Öğretim Lisesi Yurtdışı Programına kayıtlı olup  yukarıdaki şartları taşıyanlardan ek sınava katılacak öğrenciler için yedek salonlar oluşturulmuştur. Bu durumdaki öğrenciler sınav günü (sınav başlamadan bir saat önce) dahil olmak üzere aşağıdaki adreste bulunan Açık Öğretim Okulları İrtibat Merkezine müracaat ederek; sınav ücretlerini yatıracak, dersleri seçecek ve sınava girecekleri okulu öğreneceklerdir. Sınav günü aşırı öğrenci yoğunluğu olacağı dikkate alınarak müracaatların son ana bırakılmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir.


Açık Öğretim Okulları İrtibat Merkezine ulaşım için buraya tıklayınız.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional