Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 4724
Haber Tarihi: 30.3.2009 22:19:42

SBS Başvuruları için Ek Süre Tanınacak

SBS Başvuruları için Ek Süre Tanınacak
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Bilindiği gibi Haziran ayında yapılacak olan İlköğretim okullarının 6, 7 ve 8'inci sınıflarında eğitim gören öğrencilerimizin katılacağı Seviye Belirleme Sınavları başvuruları 02 Mart 2009 - 20 Mart 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Sınav başvuru işlemleri gayet basit ve sade bir işlemle gerçekleştirilmekte olup öğrenci, veli veya okul yöneticilerinin ilave bir işlem yapmasına gerek kalmadan kılavuzda belirtilen bankaların tüm şubelerinden T.C. Kimlik numarası belirtilerek sınav ücreti olan 10 TL'nin yatırılması ile tamamlanmış olmaktadır.

Sınavlara başvuranların sayısının geçen yıllara oranla oldukça yüksek olduğu görülmüştür. Bu durum Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sisteminin öğrencilerimiz ve veliler tarafından oldukça iyi anlaşıldığını göstermektedir.

Sınavların başvuru süresinin bitiminden sonra Bakanlığımıza intikal eden müracaatlardan, bazı öğrencilerimizin özellikle banka şubelerinin bulunmadığı küçük yerleşim birimleri ile banka şubelerinin olduğu ilçeler arasında kış şartları sebebiyle ulaşımın aksaması ve benzeri sebeplerle başvurularını yapamadıkları bilgisi alınmıştır.

Bakanlığımız bu sınavlara katılmak isteyen hiçbir öğrencimizi mağdur etmeyecektir. Bu sebeple, sınava başvuramayan veya önceden başvurmak istemediği halde karar değiştirerek başvurusunu yapmak isteyen öğrencilerimiz için ayrıca bir başvuru dönemi belirlenecek olup bu dönem ile ilgili tarihler daha sonra ilan edilecektir.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional