Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        26 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI

Ziyaret Sayısı : 10563
Haber Tarihi: 13.7.2009 12:40:32

2009 OGES Tercih Başvuruları Başladı

2009 OGES Tercih Başvuruları Başladı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

OYP'si 196 üzerinde olan adayların 13-17 Temmuz tarihleri arasında http://e‐okul.meb.gov.tr ve http://www..meb.gov.tr adreslerinden tercihlerini yapacaklar. İnternet bağlantısı olmayanlar ise okul müdürlükleri yardımcı olacaklar.

e-Okul sisteminde kayıtlı olmayan, e‐Okul sisteminde mezun olarak görülmeyen, sınıf tekrarına kalan ve OYP puanı 196’ dan küçük olan adaylar bireysel tercih başvurusu
yapamaz.

Yurt dışından sınava giren öğrenciler; e‐Okul sisteminde kayıtlı ise http://www.meb.gov.tr veya http://oges.meb.gov.tr adreslerinden tercih yaparak, okul müdürlüklerine onaylatacaktır.

Bu olanağı olmayan yurt dışındaki öğrenciler ise tercihini http://www.meb.gov.tr veya http://oges.meb.gov.tr adreslerinde yayımlanan Ek 3’teki “Tercih Formu”nu doldurarak yapacak ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme ve Açık Öğretim Kurumları Daire Başkanlığı 06500 Teknikokullar/ANKARA adresine APS veya dengi hızlı posta hizmeti ile gönderecektir.Tercihlerden öğrenci velisi sorumlu olacaktır.

 


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional