Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 15394
Haber Tarihi: 15.2.2010 11:22:49

2010 YÖS Başvuru İşlemleri

2010 YÖS Başvuru İşlemleri
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Yurt İçinden Başvurular için;

Doldurduğunuz aday bilgi formu, pasaport / ikametgâh belgesi, banka dekontu ile birlikte www.osym.gov.tr internet adresinde açıklanan başvuru merkezlerinden birine gidiniz.

Bilgilerinizin, başvuru merkezi görevlisi tarafından elektronik ortama girişini izleyiniz, kurallara uygun fotoğrafınızı çektiriniz ve görevlinin size vereceği 2010 YÖS Başvuru Kayıt Bilgileri dökümünden bilgilerinizi kontrol edip onaylayınız. Sizin ve görevlinin imzaladığı bu belgeyi saklayınız.

Başvuru Hizmet Bedeli olarak 3,00 TL ödeyiniz.

Başvuru işleminiz tamamlanmıştır.


Yurt Dışından Başvurular için;

Daha önce almış olduğunuz Y.U. Numarası ve şifreniz, banka dekontunuz, dijital ortamda bulunan fotoğrafınızı yanınızda bulundurarak ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresine, giriniz.

Y.U. numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İşlem yapmak istediğiniz sınavlar listesinden 2010 YÖS’ü seçiniz.

Sınav Başvuruları bölümünden Bireysel Başvuruyu seçiniz.

Banka dekontu bilgilerinizi giriniz.

Daha önce doldurduğunuz Aday Bilgi Formu’ndaki bilgileri elektronik ortama giriniz. Elektronik ortamda bulunan fotoğrafınızı ekleyiniz.

Başvuru İşlemine Devam Et butonunu tıklayınız. Bilgilerinizde eksiklik var ise eksiklikler mesaj olarak size gösterilecektir, bu durumda eksik bilgilerinizi tamamladıktan sonra tekrar Başvuru İşlemine Devam Et butonunu tıklayınız. Bilgileriniz tamam ise Başvuru İşlemlerini Tamamla ve Başvuru İşlemine Geri Dön butonu çıkacaktır. Bilgilerinizi kontrol ediniz, doğru ise Başvuru İşlemlerini Tamamla butonuna tıklayınız.

"Başvuru sistem tarafından başarıyla tamamlanmıştır. Başvuru bilgilerinizi incelemek ve yazıcıdan çıktısını almak için soldaki ‘Aday Bilgilerim’ bağlantısına girebilirsiniz." mesajı çıkacaktır.

Başvuru işleminiz tamamlanmıştır.

"Aday Bilgilerim" bağlantısına girerek başvuru bilgilerinizi inceleyip yazıcıdan çıktı alabilirsiniz.

2010 YÖS BAŞVURU FORMU

2010 YÖS BAŞVURU MERKEZLERİ

 


Okuyucu Yorumları

Yorum
Gönderen: binnet
ne zaman YOS açilacaq

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional