Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        27 Nisan 2024 Cumartesi
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 4284
Haber Tarihi: 18.10.2011 17:30:58

Aöf Türk Dili ve Edebiyatı Akademik Danışmanlık dersleri

Aöf Türk Dili ve Edebiyatı Akademik Danışmanlık dersleri
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Anadolu Üniversitesi’nin uzaktanöğretim yapan Açıköğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine yönelik yüzyüze Akademik Danışmanlık Dersleri 24 Ekim 2011 tarihinde başlayıp, 20 Ocak 2012 tarihinde bitecek.

Uzaktanöğretim yapan Açıköğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün kredili ve dönemlik sisteme geçmesi nedeniyle geçtiğimiz yıllarda Ocak ayında başlayan Akademik Danışmanlık Dersleri, bu yıl erken başlıyor.

Ülke genelinde 81 merkezde gerçekleştirilecek Akademik Danışmanlık derslerine, kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek öğrenciler için devam zorunluluğu bulunmuyor. Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini AÖF Eskişehir Bürosuna başvurarak veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki “Akademik Danışmanlık Hizmetleri” bölümünü inceleyerek öğrenebilirler.

2011-2012 öğretim yılında Akademik Danışmanlık kapsamında, Açıköğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine yönelik yüzyüze öğretimi yapılacak dersler 1. Sınıflar için, Osmanlı Türkçesine Giriş I ve Eski Türk Edebiyatı’na Giriş: Biçim ve Ölçü) dersleridir.

Dersler Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusü Cumhuriyet Kapısı karşısındaki Açıköğretim Eğitim, Öğretim ve Danışmanlık Birimi Binası dersliklerinde ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dersliklerinde yapılacaktır.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional