Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        29 Mart 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 15802
Haber Tarihi: 5.10.2007

Aöf İngilizce Öğretmenliği lisans Bilgi Yönetimi Önlisans Kayıt Yenileme

Aöf İngilizce Öğretmenliği lisans Bilgi Yönetimi Önlisans Kayıt Yenileme
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Önlisans Programına kayıtlı öğrencilerin 2007-2008 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri;
22 Ekim 2007 tarihinde başlayacak ve 25 Ekim 2007 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir.

Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yeniletemeyen öğrenciler 26 Ekim 2007 tarihinde kendileri veya bir yakınları aracılığıyla kayıt yeniletebilirler.

Öğrenciler 2007-2008 öğretim yılı “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” 1. taksitlerini yukarıda belirtilen tarihler arasında ödemek zorundadırlar. Ödemeyi, Vakıfbank’ın herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaralarını bildirerek veya Vakıfbank’ta hesabı olanlar Internetten yapabileceklerdir. Öğrenciler bankadan aldıkları dekontu AÖF bürosuna teslim etmek zorunda değildirler. Ancak, istendiğinde gösterebilmeleri için banka dekontunu bir yıl süreyle saklamalıdırlar.

26 Ekim 2007 tarihinden sonra hiç bir mazeret kabul edilmeyecek, kayıt yenileme işlemi yapılmayacak ve kayıt yenileme süresi de kesinlikle uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, gerekli ödemeleri yapmayan ve kaydını yeniletmeyen öğrenciler, 2007-2008 öğretim yılında kayıt yenileme hakkını kaybederler.

Kayıt yenileme kılavuzu öğrencilerin adreslerine gönderilmektedir. Kayıt yenileme kılavuzu 18 Ekim 2007 tarihine kadar adresine ulaşmayan öğrenciler, AÖF bürolarından temin edebilirler. Ayrıca http://www.anadolu.edu.tr Internet adresindeki “Açıköğretim” “Kılavuzlar” bağlantısından ya da http://iolp.aof.edu.tr ve http://www.bilgi.aof.edu.tr “Kılavuzlar” bölümlerinden kayıt yenileme kılavuzuna erişebilirler.

Anadolu Üniversitesince öğrencilerin adreslerine postalanan kayıt yenileme kılavuzu, kayıt yenileme duyurusu anlamında olmayıp, kayıt yenileme işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla gönderilmiştir. Kayıt yenileme ile ilgili resmi duyuru bu ilanla yapılmaktadır.

2006-2007 öğretim yılında kaydını yeniletmeyip, 2007-2008 öğretim yılında kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler, yukarıdaki tarihlerde ilan edilen koşullara uygun olarak kayıt yeniletebileceklerdir. Bu öğrencilerin, 2007- 2008 öğretim yılında da kayıtlarını yeniletmemeleri halinde, İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinin, Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Programı Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince ve Bilgi Yönetimi Önlisans Programı öğrencilerinin, Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakültelerin Kredili Sisteme Dayalı Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 24. maddesi gereğince kayıtları silinecek ve Fakülteyle ilişkileri kesilecektir.

İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı öğrencileri, 2007-2008 öğretim yılı ders kitaplarını 22 Ekim 2007 tarihinden itibaren AÖF bürolarından alabilirler. Yüz yüze öğretim verilen derslere devam eden öğrenciler kitap setlerini yüz yüze öğretim görecekleri illerdeki (Adana, Ankara, Balıkesir, Edirne, Erzurum, Eskişehir, İzmir ve Konya) AÖF bürolarından, diğer öğrenciler ise bağlı oldukları AÖF bürolarından alabilirler.

Kitap veya bandrol almak isteyen İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı öğrencileri, AÖF bürosuna başvururken öğrenci kimlik veya tanıtım kartını mutlaka yanlarında bulundurmalıdır. Kayıt yenileme bedeli olan “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı”nı bankaya ödeyen öğrencilere kitap dağıtım listesindeki bilgilere göre imza karşılığı kitapları verilir. Kitaplarını alan öğrenciler aynı zamanda 2007-2008 öğretim yılına ait kimlik veya tanıtım kartının arka yüzüne yapıştırılacak bandrollerini de alabilir.

Bilgi Yönetimi Önlisans Programı öğrencilerine, kitap, yazılım, video ve internet ortamındaki derslere erişim bilgilerini içeren öğretim malzemeleri seti, kayıt yenileme işlemlerinden sonra kargo aracılığıyla adreslerine gönderilecektir. Kayıt yenileme bedeli olan “Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyeti Öğrenci Katkı Payı”nı bankaya ödeyen öğrenciler AÖF bürolarından 2007-2008 öğretim yılına ait kimlik veya tanıtım kartının arka yüzüne yapıştırılacak bandrollerini alabilirler.

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARI

Büro adreslerini http://www.anadolu.edu.tr Internet adresindeki “Açıköğretim” “Büro Hizmetleri”
bağlantısından veya İletişim Merkezi 0-222-330 41 21, 0-222-330 84 15, 0-222-330 81 77, 0-222-320 69 06 telefon numaralarından öğrenebilirsiniz.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional