Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        18 Nisan 2024 Perşembe
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 13801
Haber Tarihi: 4.6.2008

e-Sertifika Programlarına Kayıtlar Başladı

e-Sertifika Programlarına Kayıtlar Başladı
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen bireylere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programları Yaz dönemi kayıtları 2 Haziran’da başladı.
E-sertifika programlarına kayıt olabilmek için en az lise mezunu olmak yeterli. E-Sertifika Programlarına kayıtlar internet üzerinden http://www.esertifika.anadolu.edu.tr/Basvuru.htm adresinden gerçekleştiriliyor. Programlara başvurular 20 Haziran günü sona erecek.
e-Sertifika Programları, zamandan ve mekandan bağımsız öğrenme olanağı sağlıyor. Bu dönem 18 farklı e-Sertifika programı ile Batı Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza yönelik olarak 7 Batı Avrupa e-Sertifika programı sunuluyor. Programlar ve içerikleri hakkında ayrıntılı bilgiye http://www.esertifika.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.
Ayrıca Avrupa’da yaşayan Türklerin anadillerini geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyen Avrupalılar için hazırlanan Türkçe Sertifika Programı Bahar Dönemi başvuruları da 2 Haziran’da başladı. Kayıtlar internet üzerinden http://www.tsp.anadolu.edu.tr/Basvuru.htm adresinden gerçekleştiriliyor. 2008 Bahar döneminde 14 ülkeden 38 kişi Türkçe Sertifika Programına, 657 kişi de e-Sertifika Programlarına kayıt yaptırdı


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional