Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        19 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 51326
Haber Tarihi: 14.11.2008

Aöf Kayıt Yenileme İşlemleri 2008-2009

Aöf Kayıt Yenileme İşlemleri 2008-2009
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin (Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı hariç), 2008-2009 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri;

24 Kasım 2008 tarihinde başlayacak
22 Aralık 2008 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir.

Mazeretleri nedeniyle yukarıdaki tarihler arasında kayıtlarını yeniletemeyen öğrenciler 23, 24, 25, 26 Aralık 2008 tarihlerinde kendileri veya bir yakınları vasıtasıyla kayıtlarını yeniletebilirler.

Kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler, 2008-2009 öğretim yılı “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” 1. taksit tutarlarını yukarıda belirtilen tarihler arasında Vakıfbank’ın herhangi bir şubesine T.C. kimlik numarasını bildirerek ödemek zorundadırlar. Ayrıca Vakıfbank da hesabı olan öğrenciler Vakıfbank İnternet sitesindeki (http://www.vakifbank.com.tr) “Bankacılık”, “Bireysel Bankacılık”, “Ödemeler”, “Tahsilat 724” linklerini sırasıyla tıklayarak kayıt yenileme için ödeme yapabilirler. Yukarıda belirtilen kayıt yenileme tarihleri içerisinde mazeretleri nedeniyle bankaya gidemeyen öğrenciler yakınları aracılığı ile ödeme yaptırabilirler. Öğrenciler, bankadan aldıkları dekontu Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bürosuna teslim etmek zorunda değildirler. Ancak, istendiğinde gösterebilmeleri için banka dekontunu saklamalıdırlar.

Bankaya ödeme yapıldıktan sonraki 2 iş günü içerisinde AÖF Büro-Web Sitesine (http://aofburo.anadolu.edu.tr) girilerek kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediği, mutlaka kontrol edilmelidir.

26 Aralık 2008 tarihinden sonra hiç bir mazeret kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2008-2009 öğretim yılında kayıt yenileme hakkını kaybederler.

2007-2008 öğretim yılında kaydını yeniletmeyip, 2008-2009 öğretim yılında kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler de yukarıda açıklanan kayıt yenileme tarihleri içerisinde “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” 1. taksit tutarlarını ödeyerek kayıt yenileteceklerdir. 2007-2008 öğretim yılında kayıt yeniletmeyen öğrencilerin 2008-2009 öğretim yılında da kayıtlarını yeniletmemeleri halinde, “Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakülteler Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”nin 10. maddesi gereğince kayıtları silinecek ve Fakülteleriyle ilişkileri kesilecektir.

2008-2009 öğretim yılında ön lisansta 5. yılını, lisansta 8. yılını okuyacak öğrenciler, yeni düzenlenen tanıtım kartlarını bağlı oldukları AÖF bürosundan alacaklar ve kendilerinde bulunan öğrenci kimlik kartını AÖF bürosuna teslim edeceklerdir.

Kayıt yenileten öğrenciler, ders kitaplarını ve öğrenci kimlik kartına yapıştırılacak olan 2008-2009 öğretim yılı bandrolünü, 24 Kasım 2008 tarihinden - 05 Nisan 2009 tarihi mesai bitimine kadar bağlı oldukları AÖF bürosundan alacaklardır. Öğrenciler kitap ve bandrol almak için AÖF bürosuna başvururken öğrenci kimlik veya tanıtım kartını mutlaka yanlarında bulundurmalıdırlar.

Kayıt Yenileme Kılavuzu öğrencilerin adreslerine gönderilmektedir. Kayıt Yenileme Kılavuzu 02 Aralık 2008 tarihine kadar adresine ulaşmayan öğrenciler, AÖF bürolarından kılavuz alabilirler. Öğrenciler ayrıca, Kayıt Yenileme Kılavuzuna "http://www.anadolu.edu.tr" adresindeki “Açıköğretim” “Kılavuzlar” linkinden de erişebilirler.


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional