Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        29 Mart 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 18118
Haber Tarihi: 5.12.2008 09:45:41

Aöf 2. Ek yerleştirme Kayıt Duyurusu

Aöf 2. Ek yerleştirme Kayıt Duyurusu
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Adayların kayıt işlemleri, “İnternet Başvuru” ve “AÖF bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir.

İnternet başvurusu http://aofkayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

İnternet başvuru işlemleri; 15 Aralık 2008 Pazartesi günü başlayıp
29 Aralık 2008 Pazartesi günü saat 17:00’de sona erecektir.

Bu tarihten sonra İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün değildir. Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya İnternet hattınızın kesik olması nedeniyle başvuru yapamama durumunda kalmamanız için başvurunuzu son günleri beklemeden yapınız. Yukarıda belirtilen mazeretler veya benzerlerini ileri sürerek başvuranlar için İnternet başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramaz. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. Adaylar, İnternet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları “İnternet Başvuru Belgesi” nin yazıcı dökümünü alarak aşağıda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak AÖF bürolarında kayıtlarını yaptıracaklardır.

Kayıt işlemleri; 15 Aralık 2008 Pazartesi günü başlayıp
26 Aralık 2008 Cuma günü
mesai saati bitiminde sona erecektir.
27 ve 29 Aralık 2008 tarihlerinde mazeretli olanların kayıtları yapılacaktır.

Kayıt için adayların tam olarak hazırlanan kayıt belgeleri ile 15 - 26 Aralık 2008 tarihleri arasında Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 27 ve 29 Aralık 2008 tarihlerinde mazeret belgeleri ile bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilirler. 29 Aralık 2008 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır. 27 Aralık 2008 Cumartesi günü AÖF büroları kayıt işlemleri için açık olacak ve kayıt yapılacaktır.

Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz ve belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Kayıt süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia edemezler.

Posta ile kayıt yapılmaz. Kayıt belgelerini Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne, uzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan fakültelere, Üniversitemizin bir başka birimine veya başka kurumlara posta ile gönderen adayların kayıtları kesinlikle yapılmayacak ve belgelerinin kaybından Anadolu Üniversitesi sorumlu olmayacaktır.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

1. İnternet Başvuru Belgesi (Fotoğraflı-İmzalı Form ve Öğrenci Bilgi Formu ile birlikte)
2. Öğrenim Belgesi (Noter onaylı sureti)
3. 4 Adet Fotoğraf (2 tanesi İnternet Başvuru Belgesinde gösterilen yerlere yapıştırılacaktır.)
4. Askerlik Durumu Belgesi
5. Banka Dekontu
6. Öğrenci Kayıt Dosyası (Kayıt anında AÖF bürosundan verilecektir.)
Not:1) 2008 ÖSYS İkinci Ek Yerleştirme ile Açıköğretim Fakültesi Özel Güvenlik ve Koruma Ön Lisans Programına kayıt yaptıracak adaylar kayıt için tam teşekküllü resmi bir hastaneden, bu mesleği yapmayı engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını, erkek adayların 1.75m’den, kız adayların 1.65m’den kısa olmadığını belgeleyen heyet raporu ile sabıka kayıtlarının olmadığını gösteren belgelerini kayıt için AÖF bürosuna vermeleri gerekmektedir.

2) Öğrencilik hizmetleri, okutulacak dersler ve ara sınav sorumluluk üniteleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Kılavuzlar” linkinde yayınlanan Açıköğretim – İktisat – İşletme Fakülteleri “Dikey Geçiş”, “2008 ÖSYS Ek Yerleştirme”, “İkinci Üniversite”, “Lisans Tamamlama” ve “Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından 3. Sınıfa Kayıt” 2008-2009 Öğretim Yılı Kayıt Kılavuzu’nun “Öğrenci Kılavuzu ve “Ekler” bölümlerinden erişebilirsiniz.

İLETİŞİM

  • Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna (Ankara, İstanbul, İzmir ve Lefkoşa Büroları hariç) 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
  • AÖF Merkez Büro İletişim Merkezi: (222) 330 81 77, (222) 330 84 15, (222) 330 41 21, (222) 320 69 06
  • http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Büro Hizmetleri” linkinden AÖF bürolarının adreslerine ve telefon numaralarına ulaşabilirsiniz.
  • mrkburo@anadolu.edu.tr

 

 


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional