Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        26 Nisan 2024 Cuma
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 32062
Haber Tarihi: 25.6.2009 16:53:15

Aöf Son Sınıf Öğrencilerine Diploma Duyurusu

Aöf Son Sınıf Öğrencilerine Diploma Duyurusu
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

Aöf İktisat ve İşletme Fakültesi sınav sonuçları açıklandıktan sonra mezun durumunda bulunan öğrencilerin diploma veya mezuniyet belgesini yoğun şekilde talep etmelerinden solayı Anadolu Üniversitesinden aşağıdaki gibi bir açıklama yapıldı

30-31 Mayıs 2009 tarihlerinde gerçekleştirilen 2008-2009 Öğretim Yılı yıl sonu sınavlarının sonuçları 20 Haziran 2009 Cumartesi günü İnternette http://aofburo.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilmiştir. Notlarını öğrendiğinde mezun duruma geldiğini gören son sınıf öğrencilerimiz çeşitli nedenlerle hemen diploma veya diploma yerine geçen mezuniyeti belirten belge talebinde bulunmaktadırlar.

Sınav sonuçlarının İnternetten açıklanması, öğrencilerimizin sınıf geçme ve mezun duruma gelme gibi öğrencilik hallerinin belirlenmesi anlamına gelmemektedir. Notlar İnternette ilan edildikten sonra otomasyon sistemine aktarılmakta, öğrencilerin bütün sınıflarda aldığı derslerin notları sistem içerisinde kontrol edilmekte, sınıf geçme ve mezun olma durumu bu aşamadan sonra belirlenmektedir. Eş zamanlı olarak  diplomalar ve bunlarla birlikte verilmesi gereken belgeler hazırlanmakta ve notların ilanından sonra üç hafta içerisinde mezunlarımıza ulaştırılmaktadır. Bir öğretim yılında yüz binin üzerinde mezunumuz olduğu dikkate alınırsa bu sürecin son derece hızlı  ve güvenli bir şekilde sonuçlandırıldığı görülmektedir.

Bu nedenle mezunlarımızdan diplomalarını alıncaya kadar hiçbir belge ve yazı talebinde bulunmamaları gerektiğini ve  bu yönde gelen taleplerin karşılanmasının mümkün olmadığını duyururuz.

Tüm mezunlarımızın mezuniyetlerini kutlar, bundan sonraki yaşamlarında başarı ve mutluluk dileriz.

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional