Ana Sayfa     |     Üyelik     |    Forum     |    Reklam     |     İletişim        24 Nisan 2024 Çarşamba
Üye Olmak İçin Tıklayınız    Soru Sormak İçin Tıklayınız
facebook twitter
Kullanıcı Adı:   Şifre:   

DİL SINAVLARI


Ziyaret Sayısı : 5486
Haber Tarihi: 20.10.2010 10:53:41

Açıköğretim Fakültesi Kayıt Yenileme İşlemleri

Açıköğretim Fakültesi Kayıt Yenileme İşlemleri
Yorum Ekle
Print Out
Facebook
Twitter
Google
Digg
Del.ici.ous
Mynet Eksenim

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ “İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI”  “BİLGİ YÖNETİMİ” ve “COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ”
ÖN LİSANS PROGRAMLARININ 2010-2011 ÖĞRETİM YILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU

Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Ön Lisans Programına kayıtlı öğrencilerin 2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri;

              18 Ekim 2010 tarihinde başlayacak
              27 Ekim 2010 tarihinde sona erecektir.

Kayıt yenilemek için öğrenciler 2010–2011 öğretim yılı “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” 1. taksitlerini yukarıda belirtilen tarihler arasında ödemek zorundadırlar. Ödemeyi, Vakıfbank Internet Şubesinden, Vakıfbank ATM’lerinden, 4440724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından ve tüm Vakıfbank Şubelerinden “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Ödemeleri” hesabına kendileri veya bir yakınları aracılığıyla yapacaklardır. Öğrenciler, bankadan aldıkları dekontun 2010-2011 öğretim yılı “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” 1.taksit ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidirler. Geçmiş öğretim döneminden borcu olup sadece bu borcu ödeyen öğrencilerin 2010-2011 öğretim yılı kaydı yenilenmez.

27 Ekim 2010 tarihinden sonra hiç bir mazeret kabul edilmeyecek, kayıt yenileme işlemi yapılmayacak ve kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.
 
İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinin 2010 – 2011 öğretim yılı ders kitapları        22 Ekim 2010 tarihinden itibaren AÖF bürolarından dağıtılacaktır. Yüz yüze öğretim verilen derslere devam eden öğrenciler ders kitaplarını yüz yüze öğretim görecekleri illerdeki AÖF bürolarından (Adana/Toros, Ankara/Anıttepe, Balıkesir, Edirne, Erzurum, Eskişehir, İzmir/Konak ve Konya), diğer öğrenciler ise adres illerindeki AÖF bürolarından alacaklardır. Ancak Antalya ilindeki öğrenciler Antalya/Falez, Bursa ilindeki öğrenciler Bursa/Nilüfer, İstanbul ilindeki öğrenciler ise İst/Aksaray-İst/Ümraniye Açıköğretim Bürolarından alacaklardır.
            
Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Ön Lisans Programı öğrencilerinin kitap, yazılım, video ve Internet ortamındaki derslere erişim bilgilerini içeren öğretim malzemeleri seti, kayıt yenileme işlemlerinden sonra adreslerine gönderilecektir.

İngilizce Öğretmenliği Lisans, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Ön Lisans Programı öğrencileri “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı”nı bankaya ödedikten sonra AÖF bürolarına başvurarak öğrenci kimlik veya tanıtım kartlarına yapıştırılacak olan 2010-2011 öğretim yılı bandrollerini alacaklardır.

İLETİŞİM
• Açıköğretim Öğrenci Bilgilendirme Merkezi  444 10 26
• Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
• Her ilde en az bir AÖF bürosu bulunmaktadır. http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Büro Hizmetleri” linkinden AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirsiniz.
• E-posta: merkezburo@anadolu.edu.tr (e-postanıza ad, soyad ve T.C. kimlik numaranızı mutlaka yazınız)


Okuyucu Yorumları

İlk Yorum Yazan Siz Olun

Copyright © 2002- 2010 Sinavlar.Net. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim Sinavlar.Net sitesi yönetiminden izin alınmadıkça kullanılamaz, yazılı izin alındıktan sonra kaynak gösterilmek suretiyle yayınlanabilir, her ne suretle olursa olsun ticari amaçla çoğaltma ve yayma yapılamaz.

    Web Stats    Valid HTML 4.01 Transitional